A A A
Home»Over Senas»Stichting "Voor wat hoort wat, exclusief voor u"

Stichting "Voor wat hoort wat, exclusief voor u"

Sinds mei 2016 zijn wij van start gegaan met de stichting: “Voor wat hoort wat, exclusief voor u.” Een stichting die zich samen met Senas-zorg in wil zetten voor een complete zorg thuis.

Dit burgerinitiatief heeft tot doel om de zorgbehoeftige thuis alle extra diensten te kunnen leveren naast de zorg die vanuit Senas-zorg wordt geboden.

Waarom een stichting?

Omdat we deze extra diensten kosteloos willen aanbieden. Niet iedereen heeft een sociaal netwerk die alles kan bieden. Kinderen wonen verder weg, er is minder contact met buren, bezuinigingen op vrijwilligersorganisaties

Aan welke diensten moet ik denken?

Dit zijn werkzaamheden die iemand vroeger zelf deed. Hierbij kunt u denken aan: Administratieve zaken, opruimen, tuinwerkzaamheden, klussen, schoonmaakwerkzaamheden, vervoer, gezelschap zoeken, deelnemen aan verenigingen, het organiseren van een verjaardag, het regelen van een lidmaatschap, kosteloze juridische ondersteuning bij problemen met het PGB of de gemeente, enz.

Waarom samenwerken met Senas-zorg?

Senas-zorg is een organisatie die kleinschalig en cliëntgericht is. Ook de stichting gaat uit van het welzijn van  mensen. Welzijn is meer dan het wassen van iemand. Onze gezamenlijke inzet is dat de cliënt echt betaalbare regie over zijn of haar leven kan voeren. Daarom willen we de krachten bundelen van een integere thuiszorgorganisatie en onze creatieve, vernieuwende en daadkrachtige stichting.

Voor meer informatie kijkt u op de site: stichtingvoorwathoortwat.nlVoor meer informatie kunt u met onderstaande nummers bellen. 

Senas is voornamelijk actief in Zuid-Oost Drenthe en Noord-Oost Overijssel. Woont u buiten dit gebied? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op voor de mogelijkheden.

info@senas-zorg.nl
085-2083222
E: info@senas-zorg.nl
T: 085-2083222