A A A
Home»Over Senas»Raad van toezicht

Raad van toezicht

De thuiszorgorganisatie Senas-zorg is vanaf april 2016 actief als thuiszorgorganisatie. De organisatie zal een Raad van Toezicht instellen conform de  Zorgbrede Governancecode 2017. Tot het moment van instellen van de Raad van Toezicht  zal de organisatie handelen in de geest van de Zorgbrede Governancecode.

Oproep: leden gezocht voor Raad van Toezicht.

De Raad van toezicht bestaat uit drie leden en heeft primair een toezichtverantwoordelijkheid. Ze draagt actief bij als sparring-partner van de bestuurder en als bewaker van de missie en cultuur van de organisatie. De Raad hanteert de Zorgbrede Governancecode: hét instrument voor goed bestuur en toezicht in de zorgsector.

De organisatie is op zoek naar enthousiaste kandidaten die mee helpen bouwen aan de organisatie en communicatief vaardig zijn met minimaal HBO niveau en werkervaring in de zorg. 

Beschikt u over bovengenoemde competenties en een goed netwerk, dan bent u uitgenodigd om op deze oproep te reageren. Dit kunt u doen via het contactformulier.

Download onderstaande voor meer informatie.

Profiel Raad van Toezicht
Zorgbrede Governancecode 2017


 Voor meer informatie kunt u met onderstaand nummer bellen.  

Senas is voornamelijk actief in Drenthe, Groningen en Overijssel. Woont u buiten dit gebied? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op voor de mogelijkheden.

info@senas-zorg.nl
085-2083222
E: info@senas-zorg.nl
T: 085-2083222