A A A
Home»Over Senas»Over ons, wie zijn wij

Over ons, wie zijn wij

Senas-zorg staat voor service, zorgassistentie en verpleging in Zuid-Oost Drenthe en Noord-Oost Overijssel. Het is een nieuwe jonge zorgorganisatie die op een frisse en vernieuwende wijze haar zorg-service en gemaksdiensten aanbiedt aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, senioren en eenieder die afhankelijk is van zorg of welzijnsdiensten.

Er is veel veranderd in de thuiszorg, door o.a. een terugtredende overheid met als gevolg dat er minder uren beschikbaar zijn voor huishoudelijke hulp en zorg. Hierdoor zijn mensen die van zorg en/of begeleiding afhankelijk zijn, nog meer afhankelijk van mantelzorgers en vrijwilligers. Vele organisaties en autoriteiten zien mensen hierdoor vastlopen, vereenzamen en moeite hebben met het vinden van (betaalbare) oplossingen. Hierin wil Senas-zorg mogelijkheden en oplossingen bieden.

Senas-zorg is opgericht door een aantal ervaren zorgprofessionals en een ondernemer met een frisse vernieuwende kijk op organiseren van thuiszorg. Volgens het "Uw Zorgbutler" zorgsysteem, waarbij Senas-zorg samen met de cliënten, volgens een all-in concept zich wil onderscheiden in de manier van zorgorganisatie en zorgverlening. In het all-in concept staat de klant centraal volgens het motto:

Wie betaalt die bepaalt!

Senas-zorg verzorgt een totaalpakket aan service, zorgassistentie, verpleging en gemaksdiensten, aangepast aan de huidige of toekomstige wensen van de cliënt. De cliënt kiest zelf wat voor hem of haar van belang is. Senas-zorg kan een op maat en passend totaalpakket aan diensten aanbieden van een kwalitatief goed en betrouwbaar niveau tegen een aantrekkelijk uurtarief. Zonder bijkomende kosten, langdurige contracten of vervelende verrassingen. Bij een veranderende zorgvraag is Senas-zorg in staat om snel en adequaat te handelen en kan het zorgaanbod snel aan de wensen aangepast worden.

Om dit alles waar te maken werken wij kleinschalig en in samenwerking met de cliënt. Of het nu gaat om persoonlijke aandacht, het nakomen van afspraken of het leveren van betrouwbare en kwalitatief goede service, zorgassistentie of verpleging. Onze cliënten krijgen waarvoor ze betalen. Dat vraagt van alle medewerkers en vrijwilligers een extra inspanning. Een inspanning die zij graag voor een goede samenwerking over hebben.

Senas-zorg is gevestigd in Emmen, waar onze afdeling Zorg & Planning de contacten met onze medewerkers en cliënten onderhoudt. Onze planners zorgen ervoor dat er passende hulp snel wordt ingezet.
Met vragen over de zorg of bijzondere wensen, kunt u bij onze afdeling Zorg & Planning terecht.

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt en wilt u vrijblijvend kennis maken met ons “Uw Zorgbutler" zorgsysteem?

Vul dan dit formulier in en wij nemen vandaag nog en anders uiterlijk binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis, op een tijdstip dat u het beste past.
Voor meer informatie kunt u met onderstaande nummers bellen. 

Senas is voornamelijk actief in Zuid-Oost Drenthe en Noord-Oost Overijssel. Woont u buiten dit gebied? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op voor de mogelijkheden.

info@senas-zorg.nl
085-2083222
E: info@senas-zorg.nl
T: 085-2083222