A A A
Home»Over Senas»Wie zijn wij

Wie zijn wij

Senas-zorg is uw partner in zorg in Drenthe, Overijssel en Groningen. Op een frisse en vernieuwende wijze levert Senas haar zorg-service en biedt gemaksdiensten aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, senioren en eenieder die afhankelijk is van zorg of welzijnsdiensten.
Er is veel veranderd in de thuiszorg, door o.a. een terugtredende overheid met als gevolg dat er minder uren beschikbaar zijn voor huishoudelijke hulp en zorg. Hierdoor zijn mensen die van zorg en/of begeleiding afhankelijk zijn, nog meer afhankelijk van mantelzorgers en vrijwilligers. Vele organisaties en autoriteiten zien mensen hierdoor vastlopen, vereenzamen en moeite hebben met het vinden van (betaalbare) oplossingen. Hierin wil Senas-zorg mogelijkheden en oplossingen bieden.
Senas-zorg is opgericht door een aantal ervaren zorgprofessionals en een ondernemer met een frisse vernieuwende kijk op het organiseren van thuiszorg. Volgens het "Uw Zorgbutler" zorgsysteem, waarbij Senas-zorg samen met de cliënten, volgens een all-in concept zich wil onderscheiden in de manier van zorgorganisatie en zorgverlening.

Senas-zorg verzorgt een totaalpakket aan service, zorgassistentie, verpleging en gemaksdiensten, aangepast aan de huidige of toekomstige wensen van de cliënt. De cliënt kiest zelf wat voor hem of haar van belang is. Bij een veranderende zorgvraag is Senas-zorg in staat om snel en adequaat te handelen en kan het zorgaanbod snel aan de wensen aangepast worden.
Om dit alles waar te maken werken wij kleinschalig en in samenwerking met de cliënt. Of het nu gaat om persoonlijke aandacht, het nakomen van afspraken of het leveren van betrouwbare en kwalitatief goede service, zorgassistentie of verpleging. Onze cliënten krijgen waarvoor ze betalen. Dat vraagt van alle medewerkers en vrijwilligers een extra inspanning. Een inspanning die zij graag voor een goede samenwerking over hebben.
Senas-zorg is gevestigd in Hoogeveen, waar onze zorgconsulent de contacten met onze medewerkers en cliënten onderhoudt. Onze planners zorgen ervoor dat er passende hulp snel wordt ingezet.
Met vragen over de zorg of bijzondere wensen, kunt u bij onze afdeling Zorg & Planning terecht.
Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt en wilt u vrijblijvend kennis maken met ons “Uw Zorgbutler" zorgsysteem?

Vul dan dit formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis, op een tijdstip dat u het beste past.


Voor meer informatie kunt u met onderstaand nummer bellen.  

Senas is voornamelijk actief in Drenthe, Groningen en Overijssel. Woont u buiten dit gebied? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op voor de mogelijkheden.

info@senas-zorg.nl
085-2083222
E: info@senas-zorg.nl
T: 085-2083222